Responsive image

Suburbia op de bank

Suburbia zet de komende tijden steeds een andere voorstelling uit het archief online die je gewoon thuis op de bank kan kijken. 

1. Er was eens een pretpark! 
Precies een jaar geleden speelden we Er was eens een pretpark! op locatie in Almere. Deze voorstelling van Karlijn Kistemaker is geïnspireerd op een waargebeurde Almeerse legende. Met acteurs Dorien van Gent, Simon Heijmans en acteur/musicus Kees Groenteman. De registratie, gemaakt door Omroep Flevoland, was te zien van 17 tot en met 24 april.

2. Wij Overleefden
In het kader van Theater na de Dam hebben medewerkers van Suburbia op 4 mei 2020 verhalen voorgelezen uit het boek Wij Overleefden, van Sytze van der Zee. Meer informatie en de online Zoom Lezing terugkijken kan hier.

3. De Verlossing 
Klassieker van schrijver Hugo Claus. Een onweerstaanbaar zwart-komisch portret van een beklagenswaardig gezin dat niet met, maar ook niet zonder elkaar kan leven. De Verlossing was te zien in de zomer van 2017 op Stadslandgoed De Kemphaan met acteurs Hanne Arendzen, Marie-Christine de Both, Wouter Van Lierde, Bram de Win en Mirjam Stolwijk. Nog te zien tot en met 29 mei.

 

Pers en media

"De vijf spelers maken er een innemende avond van." De Volkskrant

"De voorstelling grossiert in prachtige Vlaamse taal, die een mooi contrast vormt met de armzalige levensstandaard van de personages." Theaterkrant

Video

Hier kunt u voorstellingen uit het archief van Suburbia zien. De volgende voorstelling is te zien van 8 tot en met 15 mei. Tot dan!