Responsive image

Judas komt terug!

Wat eraan vooraf ging: in 2015 werd onze voorstelling Judas lovend ontvangen door pers en publiek in het landschapskunstwerk De Groene Kathedraal. Begin 2020 ging Judas in reprise met een landelijke theatertournee en gaven wij opnieuw het woord aan Judas. 

Totdat ons land en het culturele landschap werd getroffen door covid-19. Op last van de Rijksoverheid hebben wij, kort na het begin van deze reprise en nog voor Pasen, alle voorstellingen van Judas afgelast.

Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan. Of juist wel. Nu, na meer dan 3 maanden van een 'intelligente lockdown', klappen we onze laptops dicht en snakken wij naar het directe contact met ons publiek. Desnoods op anderhalve meter afstand.

Judas komt daarom nog één keer terug, zodat iedereen alsnog Judas kan zien. We spelen in De Groene Kathedraal van 26 augustus tot en met 6 september. Een van de mooiste theatermonologen van onze tijd op een van de mooiste landschapskunstwerken van Flevoland. Het aantal stoelen is beperkt dus bestel snel hier je kaarten.

Volg ons vooral via Facebook, Twitter en Instagram voor het laatste nieuws.