Responsive image

Ilse Ruijters geeft workshop

De Almeerse thriller schrijfster Ilse Ruijters geeft een workshop Spannende Verhalen Schrijven op 21 juli, voor aanvang van onze detective 'De inspecteur en het dode meisje'.

Ilse Ruijters geeft de workshop speciaal voor aanvang van Suburbia’s zomervoorstelling, de Engelse detective De inspecteur en het dode meisje. Met Ilse’s praktische tips & tricks zet je je lezer op het puntje van je stoel en schrijf je een verhaal dat je publiek in één adem uit wil lezen. Ilse gaat meteen met de deelnemers oefenen en wie durft mag zijn tekst voordragen na afloop van het theaterdiner.

De zomervoorstelling van Suburbia is een complete avond uit op Stadslandgoed De Kemphaan. Voorafgaand aan de voorstelling is een Engels driegangendiner en een uitgebreid randprogramma, waaronder deze eenmalige workshop.

Ilse Ruijters heeft twee psychologische thrillers op haar naam. De onderkant van sneeuw werd bekroond met de Hebban Thriller Debuutprijs. Later als ik dood ben won de Hebban Thriller Award 2018 en werd genomineerd voor De Gouden Strop.

Zaterdag 21 juli, van 17.00 tot 18.15 uur op de Stadsboerderij op Stadslandgoed De Kemphaan. Aansluitend theaterdiner (aanvang 18.30 uur) en zomervoorstelling (aanvang 20.30 uur). De toegang van de workshop is gratis, reserveren is wel gewenst. Stuur een mail naar reserveer@theatergroepsuburbia.nl o.v.v. je naam en het aantal personen. U kunt hier ook uw reservering maken voor het theaterdiner (€ 23,50) en de voorstelling (€ 27,50). Reserveer snel want het aantal plaatsen is beperkt!